top of page

Bedrijfsuitje op Texel

Versterk je teamgevoel met een onvergetelijk bedrijfsuitje bij de Jongens van het Strand

Wat kun je van ons verwachten:

Een volledig verzorgd bedrijfsuitje

Uniek en afgestemd op al jouw wensen

Persoonlijke en prettige samenwerking

Bedrijfsuitje-op-Texel.jpg

Je bedrijfsuitje op Texel? bij ons krijg je een onvergetelijke dag!

Wij organiseren de leukste bedrijfsuitjes op Texel voor iedereen die graag een anders dan anders uitje wil. Texel is de perfecte locatie voor een bedrijfsuitje, met prachtige natuur, mooie stranden en gezellige cafés en restaurants. Besteed je de organisatie bovendien uit aan de Jongens van het Strand, dan profiteer je van unieke voordelen:

Een goed geregeld event

Voor een bedrijfsuitje is het belangrijk dat alles van tevoren goed en duidelijk geregeld is. Wij begrijpen dat als geen ander, waardoor je de organisatie bij ons volledig uit handen kunt geven.   

Volledig naar jouw wensen

We luisteren naar je wensen en denken met je mee. Zijn de kaders bepaald? Dan zetten we ons 100% in om het bedrijfsuitje op Texel te organiseren precies zoals jij hem hebben wilt. 

Persoonlijke service

Geen gedoe, geen poespas. We houden van een persoonlijke aanpak, communiceren duidelijk en zetten een fantastisch event neer. Want voor ons is het belangrijkste dat jij tevreden bent.

Vraag je offerte aan

Geheel vrijblijvend

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Bedrijfsuitje op Texel met de Jongens van het Strand

Over de Jongens van het Strand

Als de Jongens van het Strand worden we ook wel omschreven als drie creatieve jongens met een hart voor Texel. Een deel van ons is hier geboren en getogen, bouwde zijn eigen strandpaviljoen en richtte zich op events en bruiloften. Een ander vond er de liefde van zijn leven, bleef en kwam het bestaande team versterken. Stilstaan is niets voor ons en daarom openden we in 2022 een tweede toko: Wit-lof, het allereerste vegan restaurant van Texel.


Een creatieve draai aan je bedrijfsuitje op Texel

Wat we gemeen hebben is onze ‘anders dan standaard aanpak’. Zet ons aan het werk voor een evenement en onze creativiteit en enthousiasme is oneindig.

 

We begrijpen bovendien dat je druk bent en niet altijd de tijd hebt om je evenement zelf te regelen. Daarom bieden we een totaalpakket aan waarbij we alles voor je regelen. Van de activiteiten tot de lunch en het diner, wij zorgen ervoor dat jullie niets tekort komen.
 

Het perfecte programma voor je onvergetelijke bedrijfsuitje op Texel

Ben je enthousiast geworden en wil je graag meer weten over de mogelijkheden van een bedrijfsuitje op Texel? Vraag dan je een vrijblijvende offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

TIPS & INSPARATIE

Originele activiteiten voor je teamuitje op Texel

Texel is de ideale locatie voor een teamuitje waarbij teambuilding en gezelligheid centraal staan. Bij ons kun je kiezen uit een ruim aanbod van originele activiteiten, die bijdragen aan de teambuilding en zorgen voor een onvergetelijke dag op Texel. Hieronder noemen we diverse activiteiten op die gegarandeerd een succes zijn voor je teamuitje op Texel.

SPORTIEF & FUN TEAMUITJE OP TEXEL

Kitesurfclinic op het strand

Wil je graag iets spectaculairs doen met je team? Kies dan voor een kitesurfclinic op het strand van Texel. Onder professionele begeleiding leer je de fijne kneepjes van kitesurfen en heb je een onvergetelijke dag op het strand. Na afloop kun je met z'n allen genieten van een heerlijke lunch of diner in een van de gezellige strandtenten.

bootcamp in de Texelse duinen

Ga voor een sportieve uitdaging door voor een bootcamp in de duinen van Texel te kiezen. Samen met een professionele trainer werken jullie aan je conditie en versterken jullie het teamgevoel. Na afloop is er volop tijd voor ontspanning in een van de vele cafés of strandpaviljoenen op Texel.

pubquiz bij strandpaviljoen twaalF

Heb je behoefte aan een gezellig en informeel uitje met je team onder het genot van lekkere drankjes? Dan is een pubquiz in een van de gezellige café op Texel een goede optie! Terwijl jullie tegen elkaar strijden, ontdek je wie de meeste kennis heeft over muziek, sport of geschiedenis. Uiteraard krijg de winnaar een leuke prijs.

ONTSPANNEN TEAMUTJE OP TEXEL VOOR DE TUIMBUILDING

Wandeling door de duinen

Een wandeling door de duinen van Texel biedt de ultieme ontspanning waarbij je maximaal geniet van de natuur. Met een gids die je alles leert over de Texelse flora en fauna geef je de wandeling bovendien een inhoudelijk tintje. Dus trek comfortabele schoenen aan en geniet de prachtige, Texelse natuur.

Wijnproeverij in een Texels wijngaard

Voor culinair aangelegd personeel is een wijnproeverij in een Texelse wijngaard het ultieme personeelsuitje. Samen met een sommelier proef je de wijnen die Texel te bieden heeft en leer je alles over het maken van de wijn: van druiven plukken tot en met het bottelen.

teambuilding.jpg
suppen-op-zee_edited.jpg

AFDELINGSUITJE OP TEXEL: SAMENWERKING EN AVONTUUR

Kajakken of suppen op zee

Peddel samen met je team in een kajak of op een supboard langs de prachtige kustlijn van Texel. Laat het weer het toe? Vergeet dan niet om een duik in de zee te nemen! Op zee bevind je je midden in de natuur en kun je gezellig kletsen terwijl je peddelt. Een perfect afdelingsuitje op Texel waarmee je elkaar nóg beter leert kennen.

Expeditie Robinson op het strand en in de duinen

Leer hoe je overleeft in de natuur terwijl je werkt aan de samenwerking met je team! Voor dit avontuurlijke teamuitje is Expeditie Robinson op het strand en in de duinen van Texel perfect. Je wordt gelukkig niet helemaal aan je lot overgelaten, een instructeur helpt jullie overleven. Ontdek wie van je collega’s het beste inzicht heeft, wie geoefend is in het maken van een kampvuur en welke collega’s over dat gewilde doorzettingsvermogen bezitten.

Veelgestelde vragen

1. Wat kost trouwen op Texel? 

De kosten voor trouwen op Texel worden bepaald door je wensen. Factoren die invloed hebben op de kosten zijn het aantal gasten, de trouwlocatie en de catering. Gemiddeld geeft een stel € 18.000,- uit aan een bruiloft. Hiervan is de trouwlocatie, inclusief catering en aankleding, de grootste kostenpost.  

Wanneer je bij ons een offerte aanvraagt, overleggen we altijd wat je wensen zijn. Op basis hiervan sturen we je een offerte die aansluit op je budget. 

Trouwen op Texel hoeft niet duurder te zijn dan trouwen op het vasteland. Houd er wel rekening mee dat er transport- en overnachtingskosten bij kunnen komen indien je uit een andere provincie naar Texel afreist.

2. Hoeveel tijd heb je nodig om een bruiloft te plannen?    

Het is aan te raden om je twaalf maanden voor de bruiloft te oriënteren op een locatie. Met name als je in het hoogseizoen wilt trouwen. De meeste stellen trouwen in mei, juni en september en daardoor kunnen al veel trouwlocaties vol zitten. Vaak is de trouwlocatie de eerste stap en start daarna de zoektocht naar de trouwjurk en het trouwpak, de ringen en de huwelijksreis.  

Wil je je bruiloft op korte termijn organiseren? Neem gerust contact met ons op en dan checken we direct wat er mogelijk is. 

3. Hoe organiseer je een bruiloft?

De organisatie van een bruiloft start met enkele belangrijke basisvragen: wat is het budget, hoeveel gasten wil je uitnodigen, op wat voor locatie wil je trouwen en in welke periode van het jaar? Zodra je antwoord hebt op deze vragen, kun je op zoek naar de perfecte trouwlocatie. Daarnaast kun je trouwmagazines in huis halen of een board op Pinterest aanmaken voor sfeerimpressies. 

Bovendien kun je de Jongens van het Strand inzetten om (een deel van) je bruiloft te organiseren. 

bottom of page