top of page

trouwen op texel

Beleef jouw unieke, authentieke bruiloft op Texel met de Jongens van het Strand

Trouwen op Texel is een onvergetelijke ervaring

Trouwen op Texel is een bijzondere en onvergetelijke ervaring. Het is de perfecte omgeving voor een romantische bruiloft aan het strand, omringd door de prachtige natuur van dit mooie Waddeneiland. En wie kan jou beter helpen bij het organiseren van je droombruiloft dan de Jongens van het Strand?

Voor een authentieke, creatieve bruiloft

Je bruiloft op Texel georganiseerd door drie creatieve mannen? Dan weet je dat je bruiloft niet standaard wordt. Geef je wensen aan en ze denken volop mee. 

Alles tot in de puntjes stressvrij verzorgd

Voor een mooie bruiloft draaien de jongens hun hand niet om. Ze kennen de juiste adresjes en verzorgen alles tot in de puntjes.

Heldere communicatie en duidelijke offerte 

Vooraf ontvang je een duidelijke offerte. Je kunt het zo bont maken als je zelf wilt, want voor ieder budget kun je terecht bij de Jongens van het Strand. 

Vraag je vrijblijvende offerte aan
Trouwen-op-texel.jpg
Trouwen-op-texel.jpg

Uniek & authentiek trouwen op Texel

Over de Jongens van het Strand

De Jongens van het Strand zijn drie eigenzinnige, creatieve jongens met een hart voor Texel. Een deel is er geboren en getogen, bouwden er hun eigen strandpaviljoen en richtten zich op bruiloften. Een ander vond er de liefde van zijn leven, bleef en kwam het bestaande team versterken. Stilstaan is niets voor dit team en daarom openden ze in 2022 een tweede toko: Wit-lof, het allereerste vegan restaurant van Texel.


Trouwen met een creatieve twist

Wat ze gemeen hebben is hun ‘anders dan standaard aanpak’. Zet ze aan het werk voor een evenement en hun enthousiasme is niet meer te stoppen.


"Onze creativiteit kent geen grenzen én we zijn flinke aanpakkers. Met deze eigenschappen hebben we al diverse bruiloften neergezet die een onvergetelijke ervaring voor alle gasten opleverde."
 

Zie jij een unieke en authentieke bruiloft wel zitten? Schakel de Jongens van het Strand in!

f8924867-cfb3-4695-a284-e415054257af.JPG

Trouwen op Texel? Wij nemen alles uit handen

De jongens van het Strand zorgen ervoor dat jouw bruiloft op Texel exact is zoals jij het wilt. Na een offerte aanvraag overleggen we eerst om de verwachtingen in kaart te brengen. Welke sfeer wil je neerzetten? Waar wil je ons voor inschakelen en wat doe je zelf? Hoeveel gasten verwacht je?   

Waarvoor kun je bij ons terecht kunt:

Voor een perfecte trouwlocatie

Een stretchtent inclusief houten vloeren en meubilair

Een sfeervolle inrichting

Van de volledige catering tot aan puur de verhuur van keukenbenodigdheden

Een diner aan lange tafels in een sfeervolle setting

Een dj-set voor een onvergetelijk feest

Je kunt bij ons een geheel pakket afnemen of losse producten huren. We houden rekening met ieder trouwbudget en in overleg is alles mogelijk!  

De perfecte trouwlocatie op Texel

Texel kent ontelbare mooie plekjes voor een bijzondere trouwlocatie, maar het is wel handig als je ze kent. Voor de Jongens van het Strand kent het eiland allang geen geheimen meer. Schets een beeld van hoe jij het ja-woord voor je ziet en ze regelen voor jou een prachtige, sfeervolle trouwlocatie op Texel. Aan wat voor locaties kun je denken?

Romantisch in een boomgaard

Een sfeervolle ceremonie midden in de duinen
Bij Strandpaviljoen Twaalf voor de ultieme Island Vibe 

Stap samen in het bootje op de deinende zee

Een intiem feest op het strand 

Veelgestelde vragen

1. Wat kost trouwen op Texel? 

De kosten voor trouwen op Texel worden bepaald door je wensen. Factoren die invloed hebben op de kosten zijn het aantal gasten, de trouwlocatie en de catering. Gemiddeld geeft een stel € 18.000,- uit aan een bruiloft. Hiervan is de trouwlocatie, inclusief catering en aankleding, de grootste kostenpost.  

Wanneer je bij ons een offerte aanvraagt, overleggen we altijd wat je wensen zijn. Op basis hiervan sturen we je een offerte die aansluit op je budget. 

Trouwen op Texel hoeft niet duurder te zijn dan trouwen op het vasteland. Houd er wel rekening mee dat er transport- en overnachtingskosten bij kunnen komen indien je uit een andere provincie naar Texel afreist.

2. Hoeveel tijd heb je nodig om een bruiloft te plannen?    

Het is aan te raden om je twaalf maanden voor de bruiloft te oriënteren op een locatie. Met name als je in het hoogseizoen wilt trouwen. De meeste stellen trouwen in mei, juni en september en daardoor kunnen al veel trouwlocaties vol zitten. Vaak is de trouwlocatie de eerste stap en start daarna de zoektocht naar de trouwjurk en het trouwpak, de ringen en de huwelijksreis.  

Wil je je bruiloft op korte termijn organiseren? Neem gerust contact met ons op en dan checken we direct wat er mogelijk is. 

3. Hoe organiseer je een bruiloft?

De organisatie van een bruiloft start met enkele belangrijke basisvragen: wat is het budget, hoeveel gasten wil je uitnodigen, op wat voor locatie wil je trouwen en in welke periode van het jaar? Zodra je antwoord hebt op deze vragen, kun je op zoek naar de perfecte trouwlocatie. Daarnaast kun je trouwmagazines in huis halen of een board op Pinterest aanmaken voor sfeerimpressies. 

Bovendien kun je de Jongens van het Strand inzetten om (een deel van) je bruiloft te organiseren. 

bottom of page