top of page

Vrijgezellenfeest op texel

Beleef jouw unieke vrijgezellenfeest op Texel met de Jongens van het Strand

100% Vrijblijvend

Een onvergetelijk vrijgezellenfeest op Texel

Pak de boot vanaf Den Helder voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest op Texel, het eiland waar je de ultieme feestjes beleeft. 

Ga voor een uniek, vrijgezellenfeest

Ga voor een unieke ervaring met ons volledig op maat gemaakte vrijgezellenfeest 

Alles tot in de puntjes stressvrij verzorgd

Voor een mooie bruiloft draaien de jongens hun hand niet om. Ze kennen de juiste adresjes en verzorgen alles tot in de puntjes.

Heldere communicatie en duidelijke offerte 

Vooraf ontvang je een duidelijke offerte. Je kunt het zo bont maken als je zelf wilt, want voor ieder budget kun je terecht bij de Jongens van het Strand. 

100% Vrijblijvend

De ultieme plek voor een vrijgezellenfeest? Texel! 

Voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest is de juiste setting en sfeer van belang. Op Texel vind je deze kwaliteiten; het eiland ademt plezier, vrijheid en avontuur. Zie het als het Ibiza van het Noorden met haar brede stranden, knusse dorpjes en bruisende nachtleven. Vier daarom je vrijgezellenfeest op Texel!

Naast feesten biedt Texel nog vele andere leuke opties voor een vrijgezellenfeest op Texel. De stranden zijn bijvoorbeeld ideaal voor een potje beachvolleybal of een partijtje voetbal. Je kunt op het eiland ook een (elektrische) fiets huren en de dorpjes en duinen van Texel ontdekken. Voor de vrijgezellen die willen genieten van lekker eten en drinken is ons Waddeneiland ook dé bestemming om te bezoeken. Je drinkt er heerlijke speciale biertjes en vindt er de lekkerste verse vis en Texelse lamsvlees. 

Texel bevat simpelweg een magisch eilandgevoel en dat op een steenworp afstand van het vasteland. Bij uitstek de locatie voor een onvergetelijk Texels vrijgezellenfeest. 

MARC

STEVEN

Marc le Clou.jpg
Tim.png

TIM

vrijgezellenfeest op Texel met de Jongens van het Strand

Aangenaam!

Wij zijn Steven, Tim en Marc, de Jongens van het Strand. Met onze ervaring in evenementen weten wij precies wat nodig is voor jouw knallende vrijgezellenfeest op Texel! 
 

Wij zijn niet zomaar drie jongens die een feestje kunnen organiseren - we zijn de experts voor wat betreft je vrijgezellenfeest op Texel. Met onze creatieve inslag en aanpakmentaliteit creëren we een onvergetelijk feest dat perfect aansluit op jouw wensen. 

Op maat gemaakte Texels vrijgezellenfeest
Voor ons is één ding heel belangrijk en dat is dat jij een uniek vrijgezellen op Texel beleeft. Daarom organiseren wij een op maat gemaakte ervaring. Als lokale Texelaars kennen wij de beste plekken op het eiland en weten wij de leukste activiteiten te bedenken. Van een actieve dag op het strand tot aan gezellige feestavonden in lokale bars. Wij verzorgen
het voor je.  
 

Naast evenementen runnen we twee restaurants: Strandpaviljoen 12 en Wit-lof, het allereerste vegan restaurant van Texel. Regelmatig gebruiken we deze locaties voor een gezellig diner of feestje als onderdeel van het vrijgezellenfeest. Daarnaast kun je ons ook inhuren voor je trouwen op Texel of je bedrijfsuitje op Texel

Vertrouw op onze ervaring voor het perfecte vrijgezellenfeest op Texel en wij zorgen voor een onvergetelijke en unieke beleving.  

f8924867-cfb3-4695-a284-e415054257af.JPG

Trouwen op Texel? Wij nemen alles uit handen

De jongens van het Strand zorgen ervoor dat jouw bruiloft op Texel exact is zoals jij het wilt. Na een offerte aanvraag overleggen we eerst om de verwachtingen in kaart te brengen. Welke sfeer wil je neerzetten? Waar wil je ons voor inschakelen en wat doe je zelf? Hoeveel gasten verwacht je?   

Waarvoor kun je bij ons terecht kunt:

Voor een perfecte trouwlocatie

Een stretchtent inclusief houten vloeren en meubilair

Een sfeervolle inrichting

Van de volledige catering tot aan puur de verhuur van keukenbenodigdheden

Een diner aan lange tafels in een sfeervolle setting

Een dj-set voor een onvergetelijk feest

Je kunt bij ons een geheel pakket afnemen of losse producten huren. We houden rekening met ieder trouwbudget en in overleg is alles mogelijk!  

De perfecte trouwlocatie op Texel

Texel kent ontelbare mooie plekjes voor een bijzondere trouwlocatie, maar het is wel handig als je ze kent. Voor de Jongens van het Strand kent het eiland allang geen geheimen meer. Schets een beeld van hoe jij het ja-woord voor je ziet en ze regelen voor jou een prachtige, sfeervolle trouwlocatie op Texel. Aan wat voor locaties kun je denken?

Romantisch in een boomgaard

Een sfeervolle ceremonie midden in de duinen
Bij Strandpaviljoen Twaalf voor de ultieme Island Vibe 

Stap samen in het bootje op de deinende zee

Een intiem feest op het strand 

Veelgestelde vragen

1. Wat kost trouwen op Texel? 

De kosten voor trouwen op Texel worden bepaald door je wensen. Factoren die invloed hebben op de kosten zijn het aantal gasten, de trouwlocatie en de catering. Gemiddeld geeft een stel € 18.000,- uit aan een bruiloft. Hiervan is de trouwlocatie, inclusief catering en aankleding, de grootste kostenpost.  

Wanneer je bij ons een offerte aanvraagt, overleggen we altijd wat je wensen zijn. Op basis hiervan sturen we je een offerte die aansluit op je budget. 

Trouwen op Texel hoeft niet duurder te zijn dan trouwen op het vasteland. Houd er wel rekening mee dat er transport- en overnachtingskosten bij kunnen komen indien je uit een andere provincie naar Texel afreist.

2. Hoeveel tijd heb je nodig om een bruiloft te plannen?    

Het is aan te raden om je twaalf maanden voor de bruiloft te oriënteren op een locatie. Met name als je in het hoogseizoen wilt trouwen. De meeste stellen trouwen in mei, juni en september en daardoor kunnen al veel trouwlocaties vol zitten. Vaak is de trouwlocatie de eerste stap en start daarna de zoektocht naar de trouwjurk en het trouwpak, de ringen en de huwelijksreis.  

Wil je je bruiloft op korte termijn organiseren? Neem gerust contact met ons op en dan checken we direct wat er mogelijk is. 

3. Hoe organiseer je een bruiloft?

De organisatie van een bruiloft start met enkele belangrijke basisvragen: wat is het budget, hoeveel gasten wil je uitnodigen, op wat voor locatie wil je trouwen en in welke periode van het jaar? Zodra je antwoord hebt op deze vragen, kun je op zoek naar de perfecte trouwlocatie. Daarnaast kun je trouwmagazines in huis halen of een board op Pinterest aanmaken voor sfeerimpressies. 

Bovendien kun je de Jongens van het Strand inzetten om (een deel van) je bruiloft te organiseren. 

bottom of page